Om de Jan Krul in puike conditie te houden is het mogelijk de Jan Krul enkele malen per vaarseizoen te huren. De korte geschiedenis van deze Wilnisser Hevelaak bij de Pampus Groep Muiden kunt u hier lezen

De mogelijkheden

Het is mogelijk om met een groep van maximaal 12 personen de Jan Krul voor een of twee aaneengesloten dagdelen te huren. Er wordt onderscheidt gemaakt in drie dagdelen namelijk: de ochtend van 10.00 tot 13.00, de middag van 13.00-18.00 en de avond van 18.00 tot 21.00. Helaas is de Jan Krul niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Pieper14-resized.JPG - Aan boord

Ondanks dat de omstandigheden op de Jan Krul gerust spartaans genoemd mogen worden is er een toilet aan boord naast 2 gaspitten en voldoende bestek, pannen en dergelijk. Natuurlijk zijn er aan boord voldoende zwemvesten voor alle opvarenden aanwezig. Na gebruik is het vanzelfsprekend dat het een en ander weer wordt opgeruimd en wordt schoongemaakt samen met de maat en de schipper.

De tocht

Tijdens de tocht zullen een schipper en een maat van de Pampus Groep Muiden mee varen om alles in goede banen te leiden en u actief te begeleiden tijdens het zeilen. Afhankelijk van de omstandigheden is het mogelijk om van uit Muiden onder andere de bestemmingen Volendam, forteiland Pampus, Durgerdam, eiland “t Hoofd en IJburg aan te doen. Aangezien de schipper en maat beide vrijwilligers zijn wordt de voorkeur gegeven aan tochten in het weekeinde en de vakantieperiodes.

De prijzen   

 


 prijzen

CLUB prijzen

Enkel dagdeel

€ 350,00

€ 250,00

Twee dagdelen

€ 500,00

€ 400,00

Meer informatie over DE CLUB van de Jan Krul volgt later.

(Aan)vragen?

Indien u nog vragen heeft of een aanvraag wilt doen kunt u mailen met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.