Rabobank Clubkas Campagne.

Laat jouw stem horen en steun onze club!


Rabobank Amstel en Vecht draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Amstel en Vecht stelt €100.000,- beschikbaar! Ook Zeeverkennersgroep Pampus Muiden doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!


Stemmen
Van maandag 1 oktober tot en met vrijdag 12 oktober 2018 mogen leden van Rabobank Amstel en Vecht in totaal vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij Zeeverkennersgroep Pampus Muiden ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor Zeeverkennersgroep Pampus Muiden belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor:
Waterscouts leren varend omgaan met de medemens en de natuur om zich heen. Omdat het aandachtspunt bij het waterscoutingspel op het varen ligt is uiteraard de uitrusting en veiligheid van groot belang. Met behulp van deze actie willen wij het tuigage van onze boten heel graag vernieuwen.
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Zeeverkennersgroep Pampus Muiden tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Amstel en Vecht. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/amstelenvecht.

Zorg jij er ook voor dat er gestemd wordt via https://www.clubkascampagne.nl/amstelenvecht/clubkascampagne 

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van Zeeverkennersgroep Pampus Muiden

Login

PGM op Social Media

JSN Pixel is designed by JoomlaShine.com